BINNEN KLUSSEN

Binnen klussen

Laminaat leggen

Tegenwoordig kiezen veel mensen voor laminaat. En wij hebben dan ook veel ervaring met het leggen hiervan. U bepaalt uiteraard de keuze en wij komen de vloer dan leggen en brengen plinten aan.

Bij de voordeur leggen we (indien van toepassing) een aluminium strip tussen het laminaat en de vloermat. Zo is ook dat netjes afgewerkt en beschermd.

 

Kasten of bedden monteren

Veelal koopt u pakketten waarvan dan wordt verwacht dat u ze zelf in elkaar zet. Soms is dat toch wat ingewikkelder dan u had gedacht. Wij komen deze aankopen dan graag bij u monteren.

 

Lampen – gordijnrails – planken

We hangen luxaflex voor u op en brengen rails aan voor uw gordijnen. Tegenwoordig met de dure gasprijs willen steeds meer mensen gordijnen voor de ramen om zodoende energie te besparen. Daarnaast oogt het warm en gezellig.

Soms worden we ook gevraagd om planken aan de muur aan te brengen (waterpas). Maar ook komen we graag bij u langs om uw nieuwe lampen voor u op te hangen.

 

Verhelpen klemzittende deuren

Vaak blijken deuren iets te verzakken. Dat kan door ouderdom komen, maar dit kan ook gebeuren nadat ze werden voorzien van dubbel glas. De deur wordt daardoor namelijk een stuk zwaarder.

Naast dat een klemzittende deur irritatie op kan wekken, zorgt het soms ook voor schade aan deurpost en/of vloer. Wij verhelpen het klemzitten van deuren voor u.

 

Behangen

Behangen is precisie werk. Of het nu gaat om een egaal behang of een patroon/fotobehang, de rijen mogen niet zichtbaar zijn. Het moet één geheel zijn.

Behang lijkt soms een beetje uit de tijd te raken, maar toch krijgen we af en toe nog wat werk hierin.

 

foto’s 

Foto’s van binnen klussen

trap en leuning

Trap renovatie

Bar – ontwerp en bouw

Trap renovatie

Ombouw vaatwasser

WIJ HELPEN U GRAAG BIJ ALLERHANDE BINNEN KLUSSEN. DUS OOK ALS UW KLUS HIER NIET BIJ STAAT…

…neem vooral vrijblijvend contact op!

Copyright. © 2021 KlusFontein

KvK: 66920167

| BTW ID nr: NL001281949B03

| Telefoon: 0715140736

| Mobiel: 06-51709485

| E-mail: klus@wouterfontein.nl 

| Adres: Utrechtse Jaagpad 61

                2315 HP  Leiden